Fraser Island del 1

Från igår till idag var vi på guidad tur ute på Fraser Island. Vi åkte med Cool Dingo som hade både bra guide och upplägg på dagarna! 

Har en massa bilder i Fannys systemkamera och GoPro, men slänger upp några jag tog med mobilkameran så länge.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi åkte alltså på en 1 night 2 days tour och har hunnit vandrat i regnskog, sett Lake Mckenzie, Champagne Pools och SS Maheno-vraket, åkt vattenring i Eli Creek, gått upp till en utkiksplats vid Indian Head och sett vilda dingos.

Fler bilder och mer om helgen kommer imorgon!

Framme i Hervey Bay

Klockan är 10:45 och vi sitter i allrummet på vårt nya hostel. Ett fint ställe som ligger bara några meter från stranden.

(null)

(null)

(null)

Den 12 h långa bussresan gick bra, men vi är halvt däckade och längtar efter en dusch. Vi har inte fått vårt rum än då vi väntar på att det ska bli städat efter att de andra checkat ut.

Vaknade precis från en nap, så nu ska vi ta en kaffe och vänta vidare.

Nattbuss

Nu har vi lämnat Airlie Beach och sitter på en nattbuss påväg mot Hervey Bay. Klockan är 22:00 här nu, och vi ska vara framme i Hervey 06 i morgon bitti. Sitter och lyssnar på musik och går igenom bilderna från vår resa hittills. 
 Så här kommer en liten mix från bildarkivet:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ska bli bättre att fota mer spontana bilder! På folk vi träffar osv.

Nu ska jag försöka sova en stund, 
hej så länge!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype