Airlie till Cannonvale

Idag gick vi en långpromenad längs stranden till byn bredvid, Cannonvale. 2,5 km enkelväg. I zenit och 33 graders värme.
 Planen var att kliva upp tidigt och börja dagen med en power walk. Men det slutade med att jag sov till 10:30, åt frukost och var klar att gå strax efter 11, haha. Så det blev en svettig men härlig promenad.
 Tog en massa bilder längs vägen. Visst är det fint?
(null)     

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
     
(null)
(null)     
(null) (null)     
(null)

Tog en lunch på Yatai sushi (som hade superbra sushi) och hängde en stund i en park innan vi tog oss tillbaka till Airlie igen.

Ikväll ska vi ut på en bar bredvid vårt hostel då det är vår sista kväll här. Vissa barer har alla hjärtans dag-specialare idag, med bland annat speed dating och kissing booth. Så det lät ju spännande, haha!

Imorgon styr vi vidare med buss mot Hervey Bay där vi bokat en 2-dagarstur ut till Fraser Island. Efter det ska vi försöka tajma att möta upp ett gäng i Agnes Beach för lite surfing då en av killarna jobbat som surfinstruktör tidigare. Så han lovade oss att hålla en lektion om vi hinner dit innan de åker vidare. Borde passa på då jag aldrig surfat förut!

Glad alla hjärtans dag, hoppas ni får en bra onsdag











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype