Framme i Sydney

(null)

Dags för ett blogginlägg för första gången på evigheter. Tror det var i gymnasiet jag bloggade senast, vilket måste ha varit för 6-7 år sedan.. Men denna gång blir det inte dagens outfit eller liknande.

Nu tänkte jag att jag ska skriva om min och Fannys vardag för de som känner för att följa oss på vår resa! + att det blir som min egen resedagbok.


(null)

(null)
(null)
Himmelska fridens torg


Vi lämnade Sverige 7/1 kl 13:45 lokal tid, fick en dag i Peking och landade tillslut i Sydney 9/1 14:15 lokal tid. På vägen hit hann jag spilla finsk blåbärssoppa över min nyinköpta (och enda) tjocktröja, gå runt på Pekings gator, se Himmelska fridens torg, och Fanny hann bli serverad en uppvärmd (rumstemp räckte inte) bubbelvatten till maten pga ville inte ha is i.


Väl framme checkade vi in på vårt första hostel som ligger bara några meter från Bondai beach. Vi valde att bo i sovsal med 6 andra tjejer, så vi får se hur det går! Hostlet i sig verkar i alla fall bra.


(null)

Fanny och jag på vårt hostels terrass

Imorn ska vi åka hop on hop off bus för att se stan lite mer och sedan ta oss ner till stranden.


Lägger in bilder senare i veckan när vi hunnit gjort lite mer saker. Nu ska vi gå upp från allrummet till sovrummet och fixa iordning sängarna innan vi ska sova.

Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype